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Fecha de publicaciónTítuloTipo de publicación/ Tipo de recursoAutor(es)Fecha de depósito
2021Biofortification with selenium increases bioactive compounds and antioxidant capacity in tomato fruitsArtículoPablo Preciado Rangel; Luis Guillermo Hernández Montiel; Ricardo David Valdez Cepeda; Efraín de la Cruz Lázaro; Liliana Lara Capistrán; Bilagi Morales- Morales ; JAZMIN MONTSERRAT GAUCIN5-nov-2021
2021Foliar fertilization of sodium selenite and its effects on yield and nutraceutical quality in grapevineArtículoMARIA DE LOS ANGELES SARIÑANA NAVARRETE; Luis Guillermo Hernández Montiel; ESTEBAN SANCHEZ CHAVEZ; JUAN JOSE REYES PEREZ; Bernardo Murillo Amador; ARTURO REYES GONZALEZ; Pablo Preciado Rangel26-ene-2022
2021Biodiversity of AM Fungi in Coffee Cultivated on Eroded SoilArtículoLiliana Lara Capistrán; Ramón Zulueta Rodríguez; Bernardo Murillo Amador; Pablo Preciado Rangel; Danis Manuel Verdecia Acosta; Luis Guillermo Hernández Montiel26-oct-2021
2021A Sustainable Alternative for Postharvest Disease Management and Phytopathogens Biocontrol in Fruit: Antagonistic YeastsArtículoLuis Guillermo Hernández Montiel; Samir Droby; Pablo Preciado Rangel; TOMAS RIVAS GARCIA; RAMSES RAMON GONZALEZ ESTRADA; PORFIRIO GUTIERREZ MARTINEZ; GRACIELA DOLORES AVILA QUEZADA14-dic-2021
2021ZINC BIOFORTIFICATION IMPROVES YIELD, NUTRACEUTICAL QUALITY AND ANTIOXIDANT CAPACITY IN LETTUCEArtículoPablo Preciado Rangel; Adriel Campos Ortiz Campos Ortiz; ESTEBAN SANCHEZ CHAVEZ; ARTURO REYES GONZALEZ; FRANCISCO HIGINIO RUIZ ESPINOZA; DAMARIS LEOPOLDINA OJEDA BARRIOS; Luis Guillermo Hernández Montiel26-ene-2022

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